Afstressende behandling

Forkæl dig selv med japansk lifting

Få en afstressende og behagelig ansigtsbehandling hos os

Trænger du til selvforkælelse og ren afslapning? Eller kunne du godt tænke dig at mindske dine fine linjer i ansigtet? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Tikøb Akupunktur tilbyder vi den populære ansigtsbehandling japansk lifting.

Japansk lifting er en effektiv ansigtsbehandling, der reducerer stress og spændinger i ansigtet. Er du stresset og spænder omkring øjnene, i panden eller måske kæben, kan det føre til hovedpine, migræne og endda søvnforstyrrelser. Japansk lifting involverer en række teknikker, der bruges til at massere og manipulere huden i ansigtet. Disse teknikker hjælper med at frigøre spændinger i musklerne og øge blodcirkulationen, så bl.a. affaldsstoffer frigøres. Det efterlader en følelse af afslapning samt øger hudens elasticitet og forbedre hudens glød. Der masseres på forskellige trykpunkter i ansigtet, der er forbundet med forskellige organer og kropsdele. Det hjælper med at frigøre blokeret energi og øger kroppens naturlige helbredsprocesser.

Hvad er japansk lifting godt for?

Behandlingen har en yderst positiv effekt på huden i ansigtet, men også på hele kroppen generelt. Alt i alt er det en behandling, der kan hjælpe med hudens sundhed og elasticitet og give en følelse af generel velvære. Hvis du leder efter en afslappende og afstressende behandling, der kan give dig et mere ungdommeligt og frisk udseende, er japansk lifting bestemt noget, du bør overveje.

Behandlingen kan:

  • ​Virke afstressende
  • ​Afbalancere kroppen generelt
  • ​Reducere rynker og fine linjer
  • ​Reducere poser og mørke render under øjnene
  • ​Reducere hævelser og ophobet væske i ansigtet

Behandlingen varer omkring 75 minutter, og koster 575 kr. I behandlingen er der inkluderet en plejende Spirulina mineralmaske, og beroligende fugtmaske. Desuden anvendes der hybenkerneolie og Himalaya saltsten i behandlingen. I vores klinik er der altid en stille og rolig atmosfære, og under behandlingen vil der blive spillet afslappende musik, så du kan koble helt af og nyde din behandling. ​

Kontakt os og book en tid her

Hvis du er interesseret i at høre mere om japansk lifting, eller hvis du sidder med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vores klinik er beliggende i Tikøb, men uanset om du kommer fra Espergærde, Hørsholm, Helsingør, Hillerød eller Humlebæk, så er du meget velkommen hos os.

Vi glæder os til at forkæle dig med japansk lifting. 

Akupunktur kan skabe positive forandringer i dit liv

Professionel behandling i
​trygge og hyggelige omgivelser

Hos Tikøb Akupunktur tilbyder vi forskellige behandlingsformer indenfor akupunktur.
​Vi vil sammen tilrettelægge din behandling ud fra dine behov.

Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe dig med dit problem.

Kontaktoplysninger

Tikøb Akupunktur I/S​

Søgårdsvej 23 C, 3080 Tikøb

Klik her for rutevejledning

Telefon: 69 16 30 30

E-mail: ​tikoebakupunktur@gmail.com

Åbningstider​

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.00 – 17.00

08.00 – 17.00​

08.00 – 17.00​

08.00 – 17.00​

08.00 – 17.00​​

Åbent enkelte weekender efter aftale.